www.DR-Z.pl

Polskie forum poświęcone motocyklowi Suzuki DR-Z

Grupa DR-Z 400 Polska
Teraz jest 18 lip 2019, o 10:10

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2019, o 19:44 
Offline

Dołączył(a): 9 maja 2019, o 05:43
Posty: 6
Witam,
mam problem mianowicie dzisiaj podczas jazdy zaczął mi migać licznik tak jakby chciał się włączyć i za chwile gasł całkowicie (migał). Zjechałem zgasiłem moto i po przekręceniu stacyjki żadnej reakcji nic się nie zapala nie wyświetla, światła nie działają, nie kręci no kompletnie nic. Co ciekawe pali z pychu bez problemu. Po odpaleniu z pychu światła działają kierunki tez ale wyświetlacz nie działa tylko miga co jakiś czas. I za każdym razem jak ja zgasze odpaloną z pychu to po przekręceniu stacyjki nic nie działa. Ktoś wie co się mogło wydarzyć od czego zacząć?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2019, o 08:49 
Offline

Dołączył(a): 14 cze 2013, o 13:45
Posty: 29
Lokalizacja: okolice Babilonu
Motocykl: drz400e
sprawdź klemy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2019, o 18:13 
Offline

Dołączył(a): 16 mar 2015, o 19:13
Posty: 16
Bezpiecznik obok akumulatora? Jeśli dobrze pamietam to 7.5A.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2019, o 13:39 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2018, o 16:44
Posty: 2
Miałem identyczny przypadek, okazało się, że akumulator się skończył


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.