www.DR-Z.pl

Polskie forum poświęcone motocyklowi Suzuki DR-Z

Grupa DR-Z 400 Polska
Teraz jest 20 wrz 2019, o 21:08

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 paź 2018, o 15:32 
Offline

Dołączył(a): 13 kwi 2017, o 14:14
Posty: 7
Cześć.
Po dzisiejszej jeździe Suzuki nie reagowała na naciśnięcie startera. Pierwsze co na myśl wpadło to czujnik przy stopce, wiec zmostkowałem kable. Nadal nic. Na luzie, wciśnięte sprzęgło wciskam starter, zero reakcji, jedyne co to światła przygaszają. Z pychu pali bez problemu. Co może być problemem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2018, o 15:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2017, o 05:45
Posty: 211
Lokalizacja: WWA
Motocykl: 400S
Brzmi jak duzy opor na rozruszniku. Pewnie rozrusznik do regeneracji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2018, o 16:26 
Offline

Dołączył(a): 13 kwi 2017, o 14:14
Posty: 7
Tak nagle rozrusznik popsuł? Kilka razy tak miałem ale szybko problem znikł a teraz jest na stałe. Może jakiś przekaźnik lub bezpiecznik?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 paź 2018, o 21:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2017, o 05:45
Posty: 211
Lokalizacja: WWA
Motocykl: 400S
no tak nagle. Kilka razy miałeś bo już się przycierał a teraz stanął


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Mrozik85, rgl, robq


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.