Kraków i okolice jest Ktoś?
Re: Kraków i okolice jest Ktoś?
Pirania naczytał się strasznych rzeczy o mega rwących nurtach i pociągnął w gumiakach obadać teren, a nam tu zaciemnia że niby moto rozebrane, że powietrze z prawego tylnego koła mu uchodzi i takie tam 

Z uszanowaniem
Robek
Robek

-
- Moderator
- Motocykl: DRZ 400 S
- Kontakt:
Nie znam tego leszczyka w okularach. Trafiliscie jakiegos lepka po drodze ??Zapek pisze: Od lewej ( żeby Belushi się nie przypierdolił):
rrobek,electro,Przemek,Szwagier i piszący ten tekst.
B
i nowa praca
Też nie wiem, kto to jest. Przyplątał się w lesie, mówił jakimś dziwnym językiem (wyzywał nas od goroli), chciał szlugi i posiedzieć na moto, ale dostał w ryj i poszedł do domubelushi pisze:Nie znam tego leszczyka w okularach. Trafiliscie jakiegos lepka po drodze ??Zapek pisze: Od lewej ( żeby Belushi się nie przypierdolił):
rrobek,electro,Przemek,Szwagier i piszący ten tekst.
B
i nowa praca

-
- Moderator
- Kontakt:
Electro, jak w ryj wzial, to chyba TIRowka jakas, nie ??
B
PS. Chlopaki, dogadajcie sie co z ta kamera Zapka, bo spedzi u mnie swieta kurde
B
PS. Chlopaki, dogadajcie sie co z ta kamera Zapka, bo spedzi u mnie swieta kurde

Biore na klate wszystko co piszecie !!!
Bela val na priv na portal spolecznosciowy !
Bela val na priv na portal spolecznosciowy !
-
- Moderator
- Kontakt:
Lece Zapeczku najdrozszy do Ciebie w te pedy...
B
B
PRIVbelushi pisze:PS. Chlopaki, dogadajcie sie co z ta kamera Zapka, bo spedzi u mnie swieta kurde
I jeszcze mam jedną luźną szprychę w przednim kole i kompletnie nie da się jeździć!!!robek pisze:Pirania naczytał się strasznych rzeczy o mega rwących nurtach i pociągnął w gumiakach obadać teren, a nam tu zaciemnia że niby moto rozebrane, że powietrze z prawego tylnego koła mu uchodzi i takie tam

Życie trzeba przeżyć tak, aby WSTYD było opowiadać, a PRZYJEMNIE wspominać...
Chłopaki, podrzućcie mi jakiś pomysł na lajtową trasę w okolicach Krakowa, żeby się dało dojechać na kołach i żeby ciężki endurak (Honda Dominator) też dał radę. A może macie jakieś ślady z GPS z okolicy?
Będzie latane jutro na lajtowo, więc jakby ktoś chciał dołączyć, to dajcie znać.
Będzie latane jutro na lajtowo, więc jakby ktoś chciał dołączyć, to dajcie znać.
Jeśli nic nie dostaniesz to możesz tutaj http://www.gpsies.com/#10_54.3607940673 ... 5_mapQuest" target="_blank sobie wyszukać lub wyklikać a potem wrzucić do garmina.electro pisze:Chłopaki, podrzućcie mi jakiś pomysł na lajtową trasę w okolicach Krakowa, żeby się dało dojechać na kołach i żeby ciężki endurak (Honda Dominator) też dał radę. A może macie jakieś ślady z GPS z okolicy?
Nie zapomnij w drodze mark'ować interesujących miejsc, przydadzą się jak przyjdzie do kolejnego sponiewierania "pomarańczowych" chłopaków!;)
Nie, bo zaraz się okaże, że Pirania nie może, bo w rowerze siodełko za wysoko albo ma zła przerzutkę wrzuconą i z kolega mechanikiem rozkręcili i robią generalkęZapek pisze:Pirania dołączy na rowerze

O, dzięki. Faktycznie kilka tras jest zaznaczonych w okolicy.Pirania pisze:Jeśli nic nie dostaniesz to możesz tutaj http://www.gpsies.com/#10_54.3607940673 ... 5_mapQuest" target="_blank sobie wyszukać lub wyklikać a potem wrzucić do garmina.electro pisze:Chłopaki, podrzućcie mi jakiś pomysł na lajtową trasę w okolicach Krakowa, żeby się dało dojechać na kołach i żeby ciężki endurak (Honda Dominator) też dał radę. A może macie jakieś ślady z GPS z okolicy?
Nie zapomnij w drodze mark'ować interesujących miejsc, przydadzą się jak przyjdzie do kolejnego sponiewierania "pomarańczowych" chłopaków!;)
TO jeszcze pikuś, a serio to nie mam nakrętek na wentyle i nie ruszam się z garażu!;)electro pisze:Nie, bo zaraz się okaże, że Pirania nie może, bo w rowerze siodełko za wysoko albo ma zła przerzutkę wrzuconą i z kolega mechanikiem rozkręcili i robią generalkęZapek pisze:Pirania dołączy na rowerze
-
- Moderator
- Kontakt:
Ej kurde widzieli ?? Koledzy sie ode mnie odczepili w koncu 
Maja polew z Czesława Langa Piranii
B

B
Spoko loko Belushi, wpadnij na latanie do Krakowa to z Ciebie tez pocisniemybelushi pisze:Ej kurde widzieli ?? Koledzy sie ode mnie odczepili w koncu
B

Psa nie ma a kolegów szuka...belushi pisze:Ej kurde widzieli ?? Koledzy sie ode mnie odczepili w koncu
B
-
- Moderator
- Kontakt:
Teee, pracujesz ??
B
wolne juz i Van Helsing
B
wolne juz i Van Helsing
Bardzo śmieszne.
Bardzo :-/
P.S. Nie wiem kiedy skończę ale wiem,że jutro zaczynam o 8:00...
Ciężkie życie kierowcy...
Bardzo :-/
P.S. Nie wiem kiedy skończę ale wiem,że jutro zaczynam o 8:00...
Ciężkie życie kierowcy...
-
- Moderator
- Kontakt:
Ciezkie ??
Ciezkie to jest tachanie 3 szaf przesuwnych w kawalkach z warsztatu do auta- 9 pocietych plyt. Do tego zaladowanie sprzetu.
Potem to wszystko wyniesc na 2 pietro i zlozyc do kupy. W miedzyczasie pojechac na przeprowadzke- zaladowac meblami i sprzetem kontener i rozladowac za 2km.
I tak od 8 rano do 19.30.
Jutro dalszy ciag.
B
i nogi do wymiany
Ciezkie to jest tachanie 3 szaf przesuwnych w kawalkach z warsztatu do auta- 9 pocietych plyt. Do tego zaladowanie sprzetu.
Potem to wszystko wyniesc na 2 pietro i zlozyc do kupy. W miedzyczasie pojechac na przeprowadzke- zaladowac meblami i sprzetem kontener i rozladowac za 2km.
I tak od 8 rano do 19.30.
Jutro dalszy ciag.
B
i nogi do wymiany