Tu bedziemy zamieszczac komentarze i opinie o naszych uzytkownikach, cos jak komentarze na allegro tylko prawdziwe
Kolor zielony w przypadku komentarza pozytywnego, a czerwony negatyw, żeby od razu rzucało się w oczy
No i ja pierwszy
Misiopajur - wyslal mi kola zebate i cierpliwie poczekal az sie dorobia, choc dluzsza chwile to zeszlo. Przy DRZtowym spotkaniu ma u mnie wielkiego browca.
Zapek - krótko - bez niego nie miał bym DR-Zetki No i podarował mi boczek (bez dziury, którą ja miałem ), który mu leżał. belushi - tak jak Rojek, zestaw naprawczy zawiechy z tyłu i cierpliwie odpowiadał na moje głupie pytania Aaa no i naklejki forumowe to także po części jego zasługa
O piwach (+ i -) myślałem już jakiś czas temu ale to musiałoby być od początku forum... Teraz już to walić
Komenty o kolorkach już wywalam bo się przyjęło
electro -sprzedal mi blotnik, szybko i latwo sie mozna z nim dogadac. Klos - czlowiek "suwmiarka" juz nie pamietam czy to od niego tarcze kupowalem czy od misiopajur ale opis byl bardzo dokladny a dana czesci jeszcze lepsza niz opis misiopajur jak wyzej ... sprzedaje tylko to co bardzo dobre lub idealne
Ostatnio zmieniony 26 gru 2016, o 08:08 przez cihyy, łącznie zmieniany 1 raz.
Lukas...to już jest żenujące z tą obroną, och jest mi strasznie przykro:) Poza tym chyba nie czytałeś wątku ze zrozumieniem, polecam jeszcze raz się zapoznać.
misiopajur Kupiłem od niego wiele rzeczy i zawsze były w idealnym stanie( tak jak mówi tak jest, zdjęć nie potrzeba) . Śmiało można mu wpłacić kasę w ciemno.
mally - wielkie podziękowania. Już drugi raz ogarnął mi rzeczy do moto w dobrych cenach, mało tego zaufał mi, kupił je za własne pieniądze i podwiózł graty pod firmę. Mało już tak życzliwych i pomocnych ludzi! mally jesteś wielki
Hornet 600 --> 929 --> 954 --> DRZ 400 SM --> DRZ 400 Y