Widzisz Belushi, a ja ponad tydzień przeglądam katalogi, piszę do brata, żeby mi pomierzył mi to i to. Do tego przeglądnąłem z 500 zdjęć felg różnych motocykli porównując szczegóły. I okazuje się, że mam piastę chyba z Suzuki, do teraz nie wiem jakiej, do tego Panowie we Włoszech sobie ją przetoczyli. Tak na 90%, że trafię z zębatką wychodzi, że mam fi osadcze 136, 6 śrub na fi 160 M8, ni wpizde ni oko jak do DRZ.
Ta zębatka chce:
https://mike.larsson.pl/pl/category/101 ... cle/90579/" target="_blank
ale pewnie do weekendu nie zdążę przez "koneksje" więc wezmę jako prywatna osoba, a tamtą sprzedam w pizdu na forum czy allegro/olx.
Pasuje do: Aprilia Moto 650... Jestem w stanie uwierzyć... Ale może być wtopa, bo mierzone na pałe dalej, bo na kole ;/
Mała fota, znajdźcie mi piastę, co nie jest odlewem w tych miejscach (czytajcie od prawej, potem lewo, na koniec środek, tak szczałki mi wypadły xD):
Zmota jak nie wiem ta moja... Ale to w sumie jak cała jej historia, nie chciałem Japonii, sprzedałem Huskę i oglądałem kolejne piły spalinowe, wcześniej miałem DR, a marzyłem o kacie... To mam DR, z historią włoską...
P. S. doczytałem historie dziury. Z info po hamerykańskich forach, do roku 2008 występowało, czyli tak jak E klepali mniej więcej ;] Widać później formy wycofali, weszła inna rewizja, dziury nie było, pewnie coś tam też pozmieniali i usprawnili (robię w korpo i wiem o co kaman w takich zmianach). Trafiała się i później, ale to też oznaka tego, że magazyny czyścili. Tak czy siak, jakiś potencjalny wasz kumpel kupiec DRZ może sprzedawce zaszachować pytaniem, czy cylek nowy czy stary siedzi. Nowe tego nie mają ;] Z drugiej strony, cylinder, to najmniejszy problem przy DRZ'tce, ale zawsze można walnąć, że ściemniał z remontem, bo jak patrze na ceny DRZ'etek to jestem w szoku, motocykl starszy z roku na rok, a jak zerkam to i po 15-17K stoją xD
{b]Belushi[/b]: Ad. 3. Ja zawsze chętny, ale ognisko + DRZ zły pomysł, włączą nam się choroby nieoczywiste w naszym wieku ;D
[youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=rdkT798tCWo[/youtube]
Ale nawet na wałach, ściągnę Pikacza, tu też się 2'ch Podkarpackich użytkowników DRZ odzywało i byli chętni poznać ;] Piątek/Sobota? ;D Bo jak teraz to nigdy tego nie zrobimy ;]