Jeśli jesteś entuzjastą motocykli, tak jak ja, pokochasz to. Próbowałem umieścić ekscytujący dźwięk motocykla DR-Z 400 jako sonnerie téléphone i całkowicie zmieniło to moje wrażenia z korzystania z telefonu.
Wyobraź sobie: za każdym razem, gdy ktoś do mnie dzwoni, natychmiast przenoszę się na otwartą drogę, czując przypływ adrenaliny towarzyszący jeździe na mocnym motocyklu. To było niesamowite uczucie, które nigdy nie wywołało u mnie uśmiechu.
Aby ustawić dźwięk DR-Z 400 jako dzwonek, wykonaj następujące czynności:
Odwiedź stronę sonnerietelephone.fr na smartfonie.
Wyszukaj „motocyklowy sprzęt audio DR-Z 400”. Możesz również znaleźć podobne dźwięki silnika motocykla, jeśli wolisz inny model.
Po znalezieniu odpowiedniego dźwięku wybierz go i pobierz, a następnie zainstaluj w telefonie.
Na koniec przetestuj, prosząc znajomego, aby zadzwonił do Ciebie lub użyj innego telefonu, aby zadzwonić do siebie.
Teraz będziesz mieć epicki dźwięk swojego motocykla DR-Z 400 jako dzwonek. Zaufaj mi, to zmienia zasady gry. Niezależnie od tego, czy jesteś kierowcą, czy po prostu cieszysz się czystą mocą i dreszczykiem emocji motocykla, ten dzwonek doda poziom ekscytacji do Twojego codziennego życia.
Mam nadzieję, że wszyscy skorzystacie z tej propozycji tak samo jak ja. Podziel się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami z dzwonkami DR-Z 400 lub innymi fajnymi dzwonkami związanymi z motocyklami, które znajdziesz.