Obecnie nie mam zamiaru zmieniać - kasa. Ale poprzednie 2 kółka mi przegład przechodziły z licznikiem od roweru - fabrycznie nie było żadnego ;D
Zresztą to jest nic, jak mnie capnie kumaty policjant to mi dowód zabierze pierwsze za to, że nie mam czujnika świateł stopu na przednim hamplu, o lampie już nawet pisać mi się nie chce. Zrobili po najniżej lini oporu to moto włosi. Ale to chyba jakaś wersja przejściowa/testowa była...
No ale najpierw muszą mnie zatrzymać i szukać, czego się czepić, a ja z racji wieku i tego, że wiem jak to się może skończyć nie świruje na drogach publicznych. Nie raz kabaryna drogówki w korku mi sięi usuneła na bok, żebym sobie środkiem przejechał, a od przodu (czyli w ich lusterku) nie widać nawet, że mam lusterka, a za to też dowód mogą zawinąć. Przez 3 lata na DRZ'tce raz miałem stycznośc z policją i wyglądało to tak, że wypadłem z lasu na przeciwko patrolu drogówki, wyglądali na mega znudzonych staniem z radarem i podjarka na mój widok, zacząlem ich gestami pytać czy chcą mnie kontrolować, to gość się uśmiechnął i kiwnął, żebym jechał