DRZ400E - prośba o opinie

Czyli "To czy to ?", "Co sądzicie o ?"
ODPOWIEDZ
lukasz

DRZ400E - prośba o opinie

Post autor: lukasz »

Może będziecie mi w stanie podpowiedzieć.

Znalazłem takie ogloszenie: https://www.olx.pl/d/oferta/suzuki-drz- ... KHCjt.html

Z tego co ustaliłem, w Polsce zostały dołożone kierunkowskazy i inne wymagane elementy, po czym motocykl został zarejestrowany. Z mojej strony jedno pytanie - czy znacie może ścieżkę takiej rejestracji? Motocykl jest z Włoch, a czytam, że do zarejestrowania sprzętu z Włoch potrzebny jest m.in. dowód rejestracyjny. Skoro tam było to enduro najprawdopodobniej bez rejestracji, to jak się to udało?
Awatar użytkownika
glina
Motocykl: DRZ400E

Re: DRZ400E - prośba o opinie

Post autor: glina »

Jest wiele wersji E, które są zarejestrowane. Jak mają wymagane elementy przy przeglądzie to nie ma co się doszukiwać drugiego dna. Światło przód + tył, czujnik hamulca P + T, lusterko, klakson. Te dwa ostatnie można demontować jak moto służy głównie do orania.
Niezła cena jak za motocykl z 2001. Ale zadbany się wydaje, obszerny opis na plus :)
suzuker

Post autor: suzuker »

Motoz mojej mieściny. Jak coś mogę podjechać,
lukasz

Dziękuję. Wyjaśniło się. Jednak był zarejestrowany we Włoszech, tylko obecny sprzedający nie wiedział:)
lukasz

suzuker pisze:
26 lip 2021, o 16:29
Motoz mojej mieściny. Jak coś mogę podjechać,
Dziękuję. Nie mam daleko, więc jak możesz, to po prostu podpowiedz jak możesz, na co zwrócić uwagę:) Nie chcę zawracać Ci głowy, kilka motocykli miałem w życiu, więc moze ogarnę, jak będę miał wskazówki :)
ODPOWIEDZ